×
Home Nieuws Livescore

Supporter eert Weghorst met bijzonder gebaar na winst

Supporter eert Weghorst met bijzonder gebaar na winst
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 20:16 uur

Wout Weghorst, de geliefde spits van het Nederlands Elftal, heeft opnieuw de harten van de Oranje-fans gestolen. Een fan heeft zijn bewondering voor Weghorst op een wel heel bijzondere manier laten zien na het winnen van een aanzienlijk geldbedrag door een doelpunt van de spits. Deze supporter spant duidelijk de kroon als het gaat om steun voor de voetballer.

Niet alleen in Hamburg en Leipzig, maar ook in Berlijn wordt de aanwezigheid van het Oranje-legioen steeds sterker gevoeld. Echter, deze keer gaat de opmars van de Nederlandse fans hand in hand met die van de Oostenrijkse supporters. De sfeer in de Duitse hoofdstad is dan ook doordrenkt met een mix van oranje en rood-wit-rood, wat zorgt voor een unieke en levendige ambiance rondom de wedstrijd.

De aanwezigheid van zowel Nederlandse als Oostenrijkse fans in Berlijn belooft een boeiende en gepassioneerde strijd op het veld, maar ook op de tribunes. De loyaliteit en enthousiasme van de supporters voor hun respectievelijke teams zorgen voor een kleurrijk schouwspel en laten zien hoe voetbal verbindt, zelfs tussen rivaliserende supportersgroepen. Weghorst kan in ieder geval rekenen op onvoorwaardelijke steun, zowel van zijn fans als van de neutrale toeschouwers die van een spannende wedstrijd houden.