×
Home Livescore

Luca Dahl Tomasson volgt vader John bij Feyenoord

Luca Dahl Tomasson volgt vader John bij Feyenoord
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 19:32 uur

Een nieuwe ster is opgestaan bij Feyenoord, want Luca Dahl Tomasson heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract bij de club. De zestienjarige middenvelder volgt daarmee in de voetsporen van zijn vader, niemand minder dan de legendarische John Dahl Tomasson. De voormalige spits wist maar liefst 92 doelpunten te maken voor de Rotterdammers en nu is het de beurt aan zijn zoon om zijn talent te tonen in De Kuip.

Met zijn jonge leeftijd en indrukwekkende voetbalgenen belooft Luca een veelbelovende toekomst tegemoet te gaan bij Feyenoord. De club heeft alle vertrouwen in de talentvolle middenvelder en ziet in hem een potentiële sterspeler voor de toekomst. Door het tekenen van zijn contract is Luca officieel toegetreden tot de Feyenoord-familie en zal hij er alles aan doen om in de voetsporen van zijn vader te treden en zijn eigen stempel te drukken op het Nederlandse voetbal.

De fans van Feyenoord kunnen niet wachten om Luca Dahl Tomasson in actie te zien op het veld van De Kuip. Met zijn technische vaardigheden, tactisch inzicht en onmiskenbare drive om te slagen, belooft hij een aanwinst te worden voor het team. De komende jaren zullen in het teken staan van de ontwikkeling en groei van deze jonge talentvolle speler, die vastbesloten is om zijn eigen succesverhaal te schrijven in het shirt van Feyenoord.