×
Home Nieuws Livescore

Jan van Halst: Xavi Simons teleurstellend en sta-in-de-weg op EK.

Jan van Halst: Xavi Simons teleurstellend en sta-in-de-weg op EK.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 18:48 uur

Voormalig Ajax-directeur Jan van Halst heeft zijn ongezouten mening gegeven over de prestaties van Xavi Simons tijdens het EK. Volgens Van Halst speelt de jonge middenvelder annex aanvaller tot dusver een zeer teleurstellend toernooi. Hij gaat zelfs zo ver om Simons een 'sta-in-de-weg' te noemen voor het team. De kritiek van Van Halst komt op een moment waarop de verwachtingen hooggespannen waren voor de talentvolle speler, maar tot nu toe heeft hij nog niet kunnen overtuigen op het internationale podium.

Xavi Simons, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en potentieel, lijkt volgens Van Halst niet in staat te voldoen aan de verwachtingen die aan hem gesteld worden. De voormalig Ajax-directeur benadrukt dat Simons meer zou moeten laten zien en een grotere impact zou moeten hebben op het spel van zijn team. Met zijn kritische woorden zet Van Halst de jonge speler onder druk om zijn niveau op te krikken en zijn potentieel waar te maken.

Het is duidelijk dat Jan van Halst geen blad voor de mond neemt als het aankomt op zijn beoordeling van Xavi Simons' prestaties op het EK. De kritiek van de voormalig Ajax-directeur werpt een schaduw over de tot dusver teleurstellende optredens van de jonge speler. Het is nu aan Simons om te bewijzen dat hij wel degelijk een waardevolle toevoeging kan zijn voor zijn team en om de twijfels van Van Halst weg te nemen.