×
Home Livescore

Oranje per trein naar Berlijn voor duel tegen Oostenrijk

Oranje per trein naar Berlijn voor duel tegen Oostenrijk
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 18:32 uur

Het Nederlands elftal heeft op maandag de reis naar Berlijn per trein gemaakt, waar zij zich voorbereiden op hun komende wedstrijd tegen Oostenrijk op dinsdagavond. De sfeer onder de spelers was goed terwijl ze samen in de trein zaten, zich verheugend op de uitdaging die voor hen ligt in het volgende duel. Echter, er was één opvallende afwezige tijdens de reis: Joshua Zirkzee, die vanwege ziekte niet kon deelnemen aan de trainingen met Oranje, koos ervoor om apart met de auto te reizen.

Terwijl de rest van het team genoot van de treinreis en zich mentaal voorbereidde op de belangrijke wedstrijd, zorgde Zirkzee ervoor dat hij op een comfortabele manier naar de bestemming kon reizen om zijn gezondheid te beschermen. De jonge speler, die normaal gesproken een waardevolle aanwinst is voor het team, zal naar verwachting snel herstellen en hopelijk weer snel op het veld kunnen staan om zijn teamgenoten te ondersteunen.

De afwezigheid van Zirkzee zal ongetwijfeld een gemis zijn voor het Nederlands elftal, maar de spelers en staf zullen er alles aan doen om zich goed voor te bereiden op de confrontatie met Oostenrijk. De reis naar Berlijn per trein bood de gelegenheid voor teambuilding en focus, en ondanks de omstandigheden zullen de Oranje spelers vastberaden zijn om een sterke prestatie neer te zetten in de aankomende wedstrijd.