×
Home Nieuws Livescore

Joselu verruilt Real Madrid voor lucratief avontuur in Qatar

Joselu verruilt Real Madrid voor lucratief avontuur in Qatar
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 15:48 uur

Voormalig Real Madrid-spits Joselu staat op het punt om een opmerkelijke overstap te maken naar Al Gharafa in Qatar. Volgens gerenommeerde bronnen zoals Fabrizio Romano, The Athletic en MARCA, zal de ervaren aanvaller binnenkort een lucratief contract ondertekenen bij de club uit de oliestaat.

De transfer van Joselu van de Spaanse grootmacht naar de Qatarese club markeert een nieuwe fase in zijn carrière. Na zijn tijd bij Real Madrid heeft de spits ervoor gekozen om zijn geluk te beproeven in een andere competitie, waar hij zijn kwaliteiten verder kan laten zien.

Al Gharafa zal ongetwijfeld profiteren van de ervaring en doelgerichtheid van Joselu, terwijl de spits zelf de kans krijgt om zijn voetbalavontuur in een nieuwe omgeving voort te zetten. De fans van de club kunnen zich verheugen op de komst van een speler met een bewezen staat van dienst en een neus voor doelpunten.

De transfer van Joselu naar Al Gharafa zal naar verwachting snel worden afgerond, waardoor de spits zich spoedig kan aansluiten bij zijn nieuwe teamgenoten en zich kan voorbereiden op een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan.