×
Home Nieuws Livescore

Atlético Madrid toont interesse in Feyenoord-verdediger Hancko

Atlético Madrid toont interesse in Feyenoord-verdediger Hancko
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 15:16 uur

Het lijkt erop dat de verdediger David Hancko van Feyenoord mogelijk een transfer naar Atlético Madrid kan maken. Zijn zaakwaarnemer, Branislav Jaurek, heeft onthuld dat de Spaanse club daadwerkelijk interesse heeft in de Slowaakse speler. Tijdens een interview met het Slowaakse RTVS heeft Jaurek bevestigd dat Hancko enthousiast is over de mogelijkheid om voor Atlético te spelen.

Hancko, die momenteel bij Feyenoord speelt, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties op het veld en lijkt nu de aandacht te hebben getrokken van de Spaanse grootmacht. De 24-jarige verdediger zou volgens zijn zaakwaarnemer graag de stap willen zetten naar een club als Atlético Madrid, die bekend staat om zijn succes in zowel de nationale competitie als in Europa.

De interesse van Atlético Madrid in David Hancko zou een grote kans kunnen zijn voor de speler om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen. Het is nog niet duidelijk of er concrete onderhandelingen gaande zijn tussen de twee clubs, maar de mogelijkheid van een transfer naar de Spaanse hoofdstad lijkt voor Hancko een aantrekkelijke optie te zijn. We zullen moeten afwachten hoe deze ontwikkeling zich verder zal ontvouwen en of de verdediger daadwerkelijk de overstap zal maken naar Atlético Madrid.