×
Home Livescore

John Heitinga grijpt naast trainerschap bij FC Nordsjaelland

John Heitinga grijpt naast trainerschap bij FC Nordsjaelland
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 14:08 uur

Voormalig Ajax-verdediger John Heitinga stond op het punt om zijn eerste hoofdtrainerschap binnen te slepen sinds zijn vertrek bij de Amsterdamse club. FC Nordsjaelland had Heitinga hoog op hun lijstje staan als één van de twee topkandidaten voor de positie. Echter, tot verrassing van velen, heeft de Deense club besloten om Jens Fønsskov Olsen aan te stellen als hoofdtrainer, zo meldt Tipsbladet.

Heitinga, die een succesvolle carrière als voetballer achter de rug heeft, leek klaar te zijn voor de volgende stap in zijn loopbaan als trainer. Zijn ervaring en kennis van het spel maakten hem een aantrekkelijke optie voor FC Nordsjaelland. Desondanks heeft de club ervoor gekozen om te gaan voor de Deense coach Olsen, die blijkbaar indruk heeft gemaakt tijdens de sollicitatieprocedure.

Voor Heitinga betekent dit dat hij nog even moet wachten op zijn kans om als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Ondanks deze tegenslag zal de voormalig Oranje-international ongetwijfeld blijven streven naar een trainerspositie op hoog niveau. Het is slechts een kwestie van tijd voordat Heitinga zijn talent en passie voor het spel kan laten zien als hoofdverantwoordelijke van een voetbalteam.