×
Home Livescore

Oostenrijk mist Trauner tegen Oranje door blessure Feyenoord.

Oostenrijk mist Trauner tegen Oranje door blessure Feyenoord.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 13:16 uur

Het Oostenrijkse nationale voetbalteam zal het in de komende wedstrijd tegen het Nederlands elftal moeten stellen zonder Gernot Trauner, zo heeft de NOS gemeld. De verdediger van Feyenoord wist nog indruk te maken door in de vorige wedstrijd tegen Polen een doelpunt te scoren met zijn hoofd, maar zal vanwege een blessure niet kunnen deelnemen aan het duel met Oranje.

Trauner, die een belangrijke rol speelt in de defensie van Oostenrijk, zal node gemist worden in het cruciale duel tegen Nederland. Zijn afwezigheid zal een uitdaging vormen voor de Oostenrijkse ploeg, die nu op zoek zal moeten naar een geschikte vervanger om de verdediging te versterken en de aanval van Oranje af te weren.

De blessure van Trauner komt op een ongelukkig moment voor Oostenrijk, dat zich wil meten met de top van het internationale voetbal. De ploeg zal nu moeten improviseren en zich aanpassen aan de nieuwe situatie om toch een sterke prestatie neer te zetten tegen het Nederlands elftal. Het belooft een spannende strijd te worden tussen de twee teams, waarbij Oostenrijk zonder Trauner een extra uitdaging zal moeten overwinnen om een goed resultaat te behalen.