×
Home Nieuws Livescore

Ronald de Boer snapt niets van opvallende transfer Davy Klaassen naar Internazionale!

Ronald de Boer snapt niets van opvallende transfer Davy Klaassen naar Internazionale!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 4 september 2023 10:16 uur

Voormalig voetballer Ronald de Boer heeft zijn bedenkingen bij de recente transfer van Davy Klaassen van Ajax naar Internazionale op Deadline Day. De Boer, die tegenwoordig werkzaam is als analist bij Ziggo Sport, begrijpt niet helemaal waarom Klaassen de overstap heeft gemaakt naar Milaan. Volgens hem biedt Inter niet per se meer perspectief dan Ajax.

"Ik ben blij voor Davy, maar ik kan de logica erachter niet helemaal plaatsen", aldus De Boer terwijl hij beelden ziet van Klaassen in de kleedkamer van Inter. De analist probeert een verklaring te vinden voor deze opvallende transfer. "Davy was transfervrij en heeft altijd een bepaald niveau weten te halen, maar dat Inter hem dan aantrekt..."

Desondanks is De Boer blij voor Klaassen, met wie hij bijna vijftien jaar geleden samenwerkte in de jeugdopleiding van Ajax. "Ik heb hem zien opgroeien toen hij vijftien of zestien jaar oud was. Hij heeft een geweldige carrière gehad en ik gun hem alles. Aan het einde van zijn loopbaan verdient hij een mooie stap."

"Maar ik begrijp de logica erachter niet", concludeert De Boer. "Bij Ajax speelde hij niet altijd. Als hij daar altijd in de basis had gestaan, had ik het nog kunnen begrijpen. Dan zou je denken: hij steekt erbovenuit. Maar dat is niet het geval. Misschien wilde hij niet op de bank zitten bij Ajax. Misschien voelde hij zich daar te goed voor en wilde hij een mooie stap maken."