×
Home Nieuws Livescore

Ruud Vormer kondigt voetbalpensioen aan bij Zulte-Waregem.

Ruud Vormer kondigt voetbalpensioen aan bij Zulte-Waregem.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 13:08 uur

Ruud Vormer, de ervaren middenvelder van Zulte-Waregem, heeft op maandag aangekondigd dat hij zijn voetbalcarrière zal beëindigen en met pensioen zal gaan. De 36-jarige Vormer deelde dit nieuws via de officiële kanalen van zijn huidige club. Na jarenlang op hoog niveau te hebben gespeeld, is de tijd gekomen voor Vormer om een nieuw hoofdstuk in zijn leven te beginnen.

Vormer, die vier keer het shirt van het Nederlands elftal mocht dragen, laat een indrukwekkende carrière achter zich. Met zijn tomeloze inzet en leiderschap op het veld wist hij het hart van vele voetbalfans te veroveren. Zijn ervaring en kwaliteiten zullen ongetwijfeld gemist worden binnen het team van Zulte-Waregem.

De aankondiging van Vormer's pensioen komt voor velen als een verrassing, maar de middenvelder is ervan overtuigd dat het de juiste beslissing is. Na zoveel jaren van toewijding aan het voetbal, kijkt Vormer nu uit naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden buiten het veld. Zijn nalatenschap in het Nederlandse voetbal zal echter voortleven, en zijn naam zal altijd verbonden blijven met passie en toewijding voor de sport.