×
Home Livescore

Duitse pers looft 'joker' Füllkrug, ziet zwakte bij druk

Duitse pers looft 'joker' Füllkrug, ziet zwakte bij druk
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 12:48 uur

De Duitse media is vol lof over de onmisbare rol van Niclas Füllkrug als 'super sub' en 'game changer' voor het nationale voetbalteam. Met zijn heroïsche optreden als invaller wist de 31-jarige spits opnieuw de dag te redden voor Die Mannschaft in hun gelijkspel tegen Zwitserland (1-1). De kranten prijzen Füllkrug als de reddende engel van het Duitse elftal, die keer op keer zijn waarde bewijst in cruciale momenten.

Echter, ondanks de bewondering voor Füllkrug, werpen de media ook een kritische blik op de zwakke plekken van het Duitse team. Met name wordt er gewezen op het grote probleem dat zich voordoet wanneer Duitsland onder druk wordt gezet door de tegenstander. De kranten signaleren een zorgwekkend patroon waarbij het elftal moeite heeft om stand te houden en controle te behouden wanneer de druk toeneemt.

De prestaties van Füllkrug mogen dan wel indrukwekkend zijn, maar de Duitse pers benadrukt dat er nog werk aan de winkel is voor het team als geheel. Het vermogen om te reageren op intense druk en het behouden van een solide verdediging zijn cruciale aspecten waar Die Mannschaft aan zal moeten werken om hun ambities waar te maken. Met Füllkrug als lichtpunt en de noodzaak voor verbetering in het achterhoofd, blijft de Duitse voetbalwereld gespannen afwachten op de volgende uitdaging voor het nationale team.