×
Home Nieuws Livescore

Paul Wanner huurt bij Heidenheim, PSV vist mis.

Paul Wanner huurt bij Heidenheim, PSV vist mis.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 11:32 uur

Het Duitse FC Heidenheim heeft zojuist aangekondigd dat Paul Wanner komend seizoen op huurbasis voor hen zal spelen. De talentvolle middenvelder wordt door Bayern München uitgeleend voor één seizoen, zonder de mogelijkheid tot aankoop. Deze overeenkomst betekent dat PSV officieel naast Wanner grijpt, aangezien de Eindhovense club interesse had getoond in de speler.

Wanner, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, zal de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen bij FC Heidenheim. De Duitse club, die uitkomt in de 2. Bundesliga, hoopt dat de toevoeging van Wanner hun team zal versterken en bijdragen aan hun ambities voor het komende seizoen.

Voor Bayern München biedt deze verhuurperiode Wanner de mogelijkheid om meer speeltijd en ervaring op te doen op professioneel niveau. De club gelooft dat een seizoen bij FC Heidenheim de ontwikkeling van de jonge middenvelder ten goede zal komen en hem zal helpen om zijn potentieel verder te ontplooien. Met deze stap hoopt Wanner zijn stempel te drukken in het Duitse voetbal en zijn carrière naar nieuwe hoogten te brengen.