×
Home Nieuws Livescore

VfB Stuttgart toont interesse in Feyenoord-verdediger Ramon Hendriks

VfB Stuttgart toont interesse in Feyenoord-verdediger Ramon Hendriks
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 11:08 uur

Jonge Nederlandse verdediger Ramon Hendriks is het gesprek van de dag in de voetbalwereld. Volgens bronnen van 1908.nl heeft VfB Stuttgart serieuze interesse getoond in de 22-jarige talentvolle speler. Hendriks, die afgelopen seizoen door Feyenoord werd uitgeleend aan Vitesse, heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens in de Eredivisie.

Eerder toonde 1. FC Nürnberg al concrete belangstelling voor Hendriks, maar nu heeft ook VfB Stuttgart zich gemeld. De Duitse club, die verrassend op de tweede plaats staat in de Bundesliga, ziet in de jonge verdediger een waardevolle aanwinst voor hun team. Met zijn snelheid, tactisch inzicht en sterke fysiek heeft Hendriks laten zien dat hij klaar is voor een stap naar een hoger niveau.

De interesse van VfB Stuttgart is een grote kans voor Hendriks om zijn carrière verder te ontwikkelen en zich te meten met de top van het Duitse voetbal. De verdediger zal nu moeten beslissen of hij de overstap wil maken naar de Bundesliga en de uitdaging wil aangaan om zich te bewijzen op het hoogste niveau. Fans en kenners zijn benieuwd naar de volgende stap in de veelbelovende carrière van Ramon Hendriks.