×
Home Nieuws Livescore

Marko Vejinović stopt als speler en wordt Feyenoord jeugdtrainer.

Marko Vejinović stopt als speler en wordt Feyenoord jeugdtrainer.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 10:32 uur

Heracles Almelo en Marko Vejinović zullen binnenkort afscheid van elkaar nemen, zo heeft de club aangekondigd op hun website. De ervaren 34-jarige middenvelder heeft besloten om een punt te zetten achter zijn actieve voetbalcarrière en zich volledig te richten op zijn nieuwe rol als trainer. Vejinović zal zijn eerste stappen als coach zetten bij Feyenoord, waar hij aan de slag zal gaan in de jeugdopleiding.

Na jarenlang op het veld te hebben gestaan, heeft Vejinović dus gekozen voor een nieuwe uitdaging in de voetbalwereld. De voormalige speler van onder andere AZ, Vitesse en Feyenoord kijkt ernaar uit om zijn kennis en ervaring over te brengen op de jonge talenten van Feyenoord. Zijn beslissing om te stoppen met spelen en zich te focussen op het trainerschap is met veel respect ontvangen binnen de voetbalgemeenschap.

Heracles Almelo bedankt Vejinović voor zijn inzet en toewijding gedurende zijn tijd bij de club en wenst hem veel succes in zijn nieuwe rol als trainer. De middenvelder laat weten dankbaar te zijn voor de steun die hij heeft ontvangen en kijkt met trots terug op zijn carrière als profvoetballer. Vejinović zal nu zijn energie en passie steken in het ontwikkelen van de volgende generatie voetballers bij Feyenoord.