×
Home Nieuws Livescore

Weghorst klopt op deur Oranje, Van der Gijp fluit

Weghorst klopt op deur Oranje, Van der Gijp fluit
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 07:56 uur

Nieuwe kansen voor Wout Weghorst bij Oranje lijken voorlopig nog niet in het verschiet te liggen. De boomlange spits heeft de afgelopen tijd indruk gemaakt met zijn prestaties bij VfL Wolfsburg en hoopte op een uitnodiging voor het Nederlands elftal. Echter, René van der Gijp en Johan Derksen, bekende gezichten van het programma 'Vandaag Inside Oranje', zijn van mening dat Weghorst voorlopig genoegen moet nemen met een rol als pinchhitter.

Weghorst zelf is echter vastberaden om zijn plek in Oranje op te eisen. De 31-jarige aanvaller gelooft dat hij van grote waarde kan zijn voor het team tijdens het aankomende EK. Met zijn doelgerichtheid en fysieke kracht denkt Weghorst een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de aanvalslinie van het Nederlands elftal.

Ondanks zijn ambities en zelfvertrouwen lijkt Weghorst nog niet de steun te krijgen van alle voetbalanalisten. Van der Gijp en Derksen zijn van mening dat de spits zijn rol moet accepteren en zich moet richten op het invallen als pinchhitter. Het is een discussie die de gemoederen bezighoudt in de Nederlandse voetbalwereld, waarbij de vraag blijft hangen of Weghorst daadwerkelijk de kans zal krijgen om zijn waarde te bewijzen op het hoogste internationale podium.