×
Home Nieuws Livescore

Wout Weghorst genoemd als mogelijke versterking voor Ajax

Wout Weghorst genoemd als mogelijke versterking voor Ajax
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 23 juni 2024 23:48 uur

In een recent interview bij Studio Fusball heeft voormalig Ajax-trainer John van 't Schip laten doorschemeren dat de naam van Wout Weghorst momenteel de ronde doet bij de Amsterdamse club. Van 't Schip, die binnenkort aan de slag gaat in een adviserende rol bij Ajax, is van mening dat de spits een waardevolle toevoeging zou kunnen zijn voor het team in de Johan Cruijff ArenA.

Wout Weghorst, momenteel actief bij VfL Wolfsburg in de Bundesliga, heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa vanwege zijn indrukwekkende prestaties. De 28-jarige Nederlander staat bekend om zijn doelgerichtheid en fysieke spel, eigenschappen die goed zouden passen bij het spel van Ajax.

Met de mogelijke komst van Weghorst zou Ajax een extra optie hebben in de aanval, naast spelers als Sébastien Haller en Dusan Tadic. De ervaren spits zou niet alleen voor doelpunten kunnen zorgen, maar ook voor meer concurrentie binnen de selectie, wat de prestaties van het team ten goede zou kunnen komen.

Hoewel er nog geen concrete gesprekken of aanbiedingen zijn gemeld, lijkt de interesse van Ajax in Wout Weghorst serieus te zijn. Het is afwachten of de club daadwerkelijk stappen zal ondernemen om de spits naar Amsterdam te halen en of Weghorst zelf openstaat voor een terugkeer naar de Eredivisie.