×
Home Nieuws Livescore

Nederlandse fan verliest ticket voor wedstrijd tegen Frankrijk

Nederlandse fan verliest ticket voor wedstrijd tegen Frankrijk
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 23 juni 2024 19:32 uur

Een Nederlandse voetbalfan heeft afgelopen week een nachtmerrieachtige ervaring beleefd. Op het centraal station van Leipzig werd zijn telefoon, met daarin het kostbare ticket voor de wedstrijd tegen Frankrijk, gestolen. De fan stond perplex en was radeloos toen hij ontdekte dat zijn toegangsbewijs voor de belangrijke wedstrijd verdwenen was.

De diefstal van de telefoon en het ticket zorgde voor grote paniek bij de Nederlandse supporter. Met nog maar enkele dagen te gaan tot de wedstrijd tegen Frankrijk, stond hij voor een enorme uitdaging. Zonder zijn telefoon en ticket leek het bijna onmogelijk om de wedstrijd bij te wonen en zijn geliefde Oranje aan te moedigen.

Gelukkig kwam er uiteindelijk een lichtpuntje in de duisternis voor de pechvogel. Dankzij de hulp van mede-supporters en de hulpdiensten slaagde hij erin om een nieuw ticket te bemachtigen en alsnog de wedstrijd bij te wonen. Ondanks de tegenslag wist de fan zijn droom om Oranje live in actie te zien waar te maken, zij het met de nodige stress en spanning voorafgaand aan de wedstrijd.