×
Home Livescore

Wout Weghorst hoopt op basisplaats tijdens EK

Wout Weghorst hoopt op basisplaats tijdens EK
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 23 juni 2024 18:48 uur

Nederlandse spits Wout Weghorst heeft hoge verwachtingen voor zijn rol op het aankomende EK. Na invalbeurten tegen Polen en Frankrijk, is de aanvaller vastberaden om binnenkort vanaf het eerste fluitsignaal in de basis te staan. Weghorst, die momenteel speelt voor VfL Wolfsburg in Duitsland, gelooft dat hij klaar is om zijn stempel te drukken op het Europese kampioenschap.

Met zijn sterke optredens als invaller heeft Weghorst laten zien dat hij van waarde kan zijn voor het Nederlands elftal. De spits is vastbesloten om bondscoach Frank de Boer te overtuigen van zijn kwaliteiten en een vaste plek in de basis te veroveren. Weghorst's doel is om zijn team te helpen succes te behalen en zijn naam te vestigen als een belangrijke speler tijdens het toernooi.

De 28-jarige aanvaller is vol vertrouwen en kijkt uit naar de uitdagingen die het EK met zich meebrengt. Weghorst is vastbesloten om te laten zien wat hij in huis heeft en is vastberaden om zijn potentieel te benutten op het hoogste niveau van het internationale voetbal. Met zijn vastberadenheid en vastberadenheid hoopt Wout Weghorst een onuitwisbare indruk achter te laten op het EK en zijn stempel te drukken op het toernooi.