×
Home Nieuws Livescore

Weghorst hint op transfer naar Amsterdamse club

Weghorst hint op transfer naar Amsterdamse club
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 23 juni 2024 18:08 uur

Tijdens een persmoment van het Nederlands elftal op zondag werd Wout Weghorst ondervraagd over zijn toekomstplannen, die wellicht een wending richting Amsterdam kunnen nemen. De geruchtenmolen draait op volle toeren nu de spits heeft toegegeven dat er momenteel ontwikkelingen gaande zijn, zonder echter specifieke clubnamen te noemen.

Weghorst, die momenteel speelt voor VfL Wolfsburg in de Bundesliga, heeft de aandacht getrokken van diverse topclubs in Europa vanwege zijn indrukwekkende prestaties. De mogelijkheid dat de 28-jarige aanvaller een overstap maakt naar de Eredivisie en zich aansluit bij Ajax, heeft de gemoederen onder voetbalfans doen oplaaien.

Hoewel Weghorst geen concrete details heeft prijsgegeven over zijn toekomstige bestemming, blijft de speculatie over een mogelijke transfer naar de Nederlandse hoofdstad voortduren. De spits heeft laten doorschemeren dat er gesprekken gaande zijn achter de schermen, wat de interesse van clubs zoals Ajax alleen maar verder aanwakkert. Voetballiefhebbers zullen gespannen afwachten op verdere ontwikkelingen in deze intrigerende transfersoap.