×
Home Nieuws Livescore

De Ligt teleurgesteld door valse start op EK

De Ligt teleurgesteld door valse start op EK
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 23 juni 2024 16:08 uur

Matthijs de Ligt heeft een teleurstellende start van het EK achter de rug, zo vertelt de verdediger zelf. Ondanks dat hij zich fysiek in topvorm voelde, heeft bondscoach Ronald Koeman ervoor gekozen om Stefan de Vrij een basisplaats te geven in het hart van de Oranje-verdediging.

De 24-jarige De Ligt, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en leiderschap op het veld, had gehoopt om een belangrijke rol te spelen voor het Nederlands elftal tijdens het EK. Echter, Koeman heeft besloten om de voorkeur te geven aan De Vrij, die momenteel in topvorm verkeert bij zijn club en een solide partnership vormt met Giorgio Chiellini bij Juventus.

Voor De Ligt is het een bittere pil om te slikken, maar hij blijft strijdbaar en vastberaden om zijn kans te grijpen wanneer die zich voordoet. De jonge verdediger weet dat hij moet blijven werken en presteren op het hoogste niveau om zijn plek in het Nederlands elftal terug te verdienen en zijn stempel te drukken op het toernooi.

Hoewel de valse start van De Ligt een tegenvaller is, zal hij er alles aan doen om zich te bewijzen en zijn waarde te tonen voor Oranje. Met zijn talent, mentaliteit en vastberadenheid zal hij blijven streven naar succes en zijn bijdrage leveren aan het team, ongeacht de omstandigheden.