×
Home Livescore

Oud-Ajacied Álvarez loopt zware blessure op bij Mexico

Oud-Ajacied Álvarez loopt zware blessure op bij Mexico
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 23 juni 2024 13:16 uur

In de nacht van zaterdag heeft Edson Álvarez een zorgwekkende blessure opgelopen tijdens de wedstrijd van Mexico tegen Jamaica. De voormalige Ajax-speler leek een ernstige hamstringblessure te hebben opgelopen, aangezien hij plotseling naar zijn hamstring greep en zonder enig contact met een tegenstander ter aarde stortte.

De blessure van Álvarez vond plaats in een cruciaal moment van de wedstrijd, waarbij zijn ploeggenoten en de medische staf direct te hulp schoten. De Mexicaanse international werd met zorg van het veld gedragen en leek hevige pijn te lijden. De ernst van de blessure en de verwachte hersteltijd zijn nog niet bekend, maar het ziet er niet goed uit voor de verdediger.

De fans van zowel Mexico als Ajax houden hun adem in en hopen op goed nieuws over de gezondheid van Álvarez. De blessure komt op een ongelukkig moment, gezien de belangrijke wedstrijden die op de planning staan voor zowel zijn nationale team als zijn club. We wensen Edson Álvarez een spoedig herstel en hopen hem snel weer op het veld te zien schitteren.