×
Home Nieuws Livescore

Advocaat: Koeman moet geduld hebben met Depay's potentie.

Advocaat: Koeman moet geduld hebben met Depay's potentie.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 23 juni 2024 12:24 uur

Voormalig bondscoach Dick Advocaat heeft zijn mening gegeven over de prestaties van Memphis Depay en adviseert huidig bondscoach Ronald Koeman om geduldig te zijn met de spits. Tijdens zijn optreden in het programma 'Vandaag Inside Oranje' liet Advocaat weten dat hoewel hij nog niet volledig onder de indruk is van Depay, hij gelooft dat de aanvaller altijd het potentieel heeft om de beste te zijn voor het Nederlands Elftal.

Advocaat, die zelf ervaring heeft met het coachen van het nationale team, benadrukte het belang van vertrouwen en geduld in de ontwikkeling van spelers. Hij erkende dat Depay nog niet consistent heeft gepresteerd op het hoogste niveau, maar gelooft dat met de juiste begeleiding en tijd, de spits zijn kwaliteiten kan laten zien en een cruciale rol kan spelen in het succes van Oranje.

De voormalige bondscoach wees erop dat Depay, ondanks zijn wisselvallige vorm, over unieke talenten beschikt die van onschatbare waarde kunnen zijn voor het nationale team. Advocaat moedigde Koeman aan om het vertrouwen in Depay niet te verliezen en hem de kans te geven om te groeien en zijn potentieel te benutten. Met de juiste begeleiding en een dosis geduld gelooft Advocaat dat Depay uiteindelijk zijn stempel zal drukken op het Nederlandse voetbal en een belangrijke speler zal worden voor Oranje.