×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord haalt Babalola als assistent Priske, VI meldt

Feyenoord haalt Babalola als assistent Priske, VI meldt
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 23 juni 2024 11:56 uur

Feyenoord heeft plannen om Lukas Babalola aan te stellen als assistent-trainer van hoofdcoach Brian Priske, zo meldt Voetbal International. De twee Denen hebben eerder samengewerkt bij Sparta Praag en lijken nu opnieuw de handen ineen te slaan in Rotterdam. Babalola, die een achtergrond heeft als voetballer en trainer, wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan de technische staf van de club.

Met de mogelijke komst van Babalola hoopt Feyenoord de coachingstaf verder te versterken en de spelers te ondersteunen in hun ontwikkeling. De ervaring die hij heeft opgedaan bij Sparta Praag kan van grote waarde zijn voor het team en de individuele spelers. Daarnaast kan zijn frisse kijk op het spel en zijn tactische inzicht een positieve invloed hebben op de prestaties van Feyenoord in het komende seizoen.

De samenwerking tussen Babalola en Priske belooft interessante ontwikkelingen voor Feyenoord. Met hun gedeelde achtergrond en ervaring in het voetbal, kunnen zij een sterke tandem vormen die de spelers naar een hoger niveau kan tillen. De supporters van de club zullen ongetwijfeld uitkijken naar de nieuwe impulsen die deze samenwerking met zich mee zal brengen en hopen op succesvolle resultaten in de nabije toekomst.