×
Home Livescore

Nederlandse fotograaf veroorzaakte VAR-ingreep bij afgekeurd doelpunt Xavi Simons

Nederlandse fotograaf veroorzaakte VAR-ingreep bij afgekeurd doelpunt Xavi Simons
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 23 juni 2024 11:24 uur

Het omstreden doelpunt van Xavi Simons heeft een onverwachte wending genomen, nadat de VAR-ingreep van enkele minuten werd veroorzaakt door een Nederlandse fotograaf. Deze opmerkelijke onthulling werpt een nieuw licht op de situatie en doet het argument van een verontwaardigde Ronald Koeman in twijfel trekken.

Tijdens de wedstrijd leek Simons een geldig doelpunt te hebben gescoord, maar na een uitgebreide VAR-controle werd het doelpunt uiteindelijk afgekeurd. Nu blijkt dat de vertraging en de beslissing van de scheidsrechter werden beïnvloed door de acties van een fotograaf langs de zijlijn.

De betrokkenheid van de fotograaf heeft tot veel opschudding geleid in de voetbalwereld. Zowel fans als experts zijn verbaasd over deze ongebruikelijke situatie en vragen zich af hoe dit heeft kunnen gebeuren. De uitspraak van Koeman, die destijds zijn ongenoegen uitte over de beslissing, wordt nu in een ander daglicht geplaatst.

De KNVB heeft aangekondigd een onderzoek in te stellen naar dit incident om te bepalen hoe de regels in de toekomst beter gehandhaafd kunnen worden. Deze ongebruikelijke gebeurtenis zal ongetwijfeld nog lang worden besproken in de voetbalwereld en zal dienen als een herinnering aan de invloed die zelfs de kleinste details kunnen hebben op een wedstrijd.