×
Home Nieuws Livescore

PSV's technisch directeur enthousiast over transferzomer: Bella-Kotchap versterkt verdediging op laatste dag!

PSV's technisch directeur enthousiast over transferzomer: Bella-Kotchap versterkt verdediging op laatste dag!
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 4 september 2023 07:32 uur

PSV's technisch directeur, Earnest Stewart, is in extase over de sensationele transferzomer in Eindhoven. Op het allerlaatste moment werd er een buitengewoon getalenteerde centrale verdediger, genaamd Armel Bella-Kotchap, aangetrokken.

Het feit dat het zo lang duurde voordat er een nieuwe verdediger werd aangetrokken, had volgens Stewart te maken met andere prioriteiten. "We hebben ons gericht op andere posities waar spelers vervangen moesten worden, zoals Xavi Simons," verklaarde de Amerikaan aan het Algemeen Dagblad.

Uiteindelijk viel de keuze op Bella-Kotchap op de slotdag, na overleg met trainer Peter Bosz. De Duitser wordt gehuurd van Southampton en zal hoogstwaarschijnlijk André Ramalho uit de basis verdringen. "Met André Ramalho hebben we al een uitstekende verdediger in huis, en nu hebben we er nog een met snelheid en fysieke kracht bij. Deze jongeman maakte deel uit van de Duitse selectie tijdens het WK in Qatar, hij kan vooruit verdedigen en spelen met ruimte achter zich."

Stewart benadrukt echter dat Ramalho nog steeds van grote waarde is voor het team. "We zijn zeer tevreden over Ramalho. Hij is een toegewijde professional en gewoon een goede speler voor ons. De kritiek die ik soms hoor en lees over Ramalho gaat veel te ver. Sterker nog, het slaat nergens op."