×
Home Nieuws Livescore

Aad de Mos: Koeman moet Memphis Depay banken

Aad de Mos: Koeman moet Memphis Depay banken
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 23 juni 2024 08:16 uur

Voormalig voetbaltrainer Aad de Mos heeft zijn mening gegeven over de prestaties van Memphis Depay op het EK in Duitsland. De Mos is van mening dat bondscoach Ronald Koeman moet overwegen om Depay op de bank te zetten. De aanvaller van het Nederlands elftal heeft tot nu toe niet weten te overtuigen en krijgt veel kritiek te verduren.

Depay, die normaal gesproken een belangrijke speler is voor Oranje, lijkt moeite te hebben om zijn stempel te drukken op het toernooi. Zijn optredens hebben tot nu toe niet het gewenste effect gehad en dat is De Mos niet ontgaan. De voormalige coach benadrukt dat het belangrijk is om kritisch te blijven kijken naar de prestaties van spelers, ook als ze normaal gesproken tot de sterspelers behoren.

Met nog belangrijke wedstrijden op het programma voor het Nederlands elftal, waaronder de knock-outfase, is het volgens De Mos van groot belang dat Koeman de juiste keuzes maakt. Het op de bank zetten van Depay kan wellicht een impuls geven aan het team en de aanvaller zelf motiveren om zijn vorm terug te vinden. Het is afwachten hoe Koeman zal reageren op het advies van De Mos en of Depay zijn kans nog zal krijgen om zich te bewijzen op het EK.