×
Home Nieuws Livescore

Ajax wint strijd om Belgisch toptalent Jorthy Mokio

Ajax wint strijd om Belgisch toptalent Jorthy Mokio
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 23 juni 2024 07:16 uur

Ajax heeft een grote overwinning behaald in de strijd om het Belgische toptalent Jorthy Mokio. Volgens Voetbal International heeft de zestienjarige speler van KAA Gent aangegeven dat hij graag naar Amsterdam wil verhuizen. De gesprekken tussen Mokio en Ajax bevinden zich in een vergevorderd stadium en een akkoord lijkt aanstaande.

Jorthy Mokio wordt gezien als een veelbelovend talent in het Belgische voetbal en heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa. Ajax lijkt echter de beste papieren te hebben om de jonge speler aan te trekken. Met zijn technische vaardigheden en snelheid zou Mokio een waardevolle toevoeging zijn aan de jeugdopleiding van de Amsterdamse club.

De overstap naar Ajax zou een grote stap zijn voor Mokio, die op jonge leeftijd al indruk heeft weten te maken in België. De kans om zich verder te ontwikkelen bij een topclub als Ajax is een unieke kans voor de talentvolle Belg. De supporters van Ajax kunnen zich mogelijk binnenkort verheugen op de komst van een nieuw talent dat de club naar grote hoogten kan brengen.