×
Home Nieuws Livescore

Steven Bergwijn irriteert Micky van de Ven tijdens training

Steven Bergwijn irriteert Micky van de Ven tijdens training
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 23 juni 2024 00:16 uur

Tijdens de training van het Nederlands elftal afgelopen zaterdag zorgde Steven Bergwijn voor opschudding door een stevige tackle uit te voeren op Micky van de Ven. De Ajax-aanvaller ging hierbij iets te ver, wat resulteerde in de woede van de verdediger van Tottenham Hotspur. Dit incident werd onthuld door Noa Vahle tijdens een uitzending van Vandaag Inside Oranje.

De actie van Bergwijn leidde tot verhitte reacties binnen het trainingskamp van Oranje. Van de Ven werd naar verluidt geraakt door de harde aanpak van de aanvaller en uitte zijn ongenoegen over de onnodig felle actie. De spanningen liepen hoog op tussen de twee spelers, wat de sfeer op het trainingsveld enigszins beïnvloedde.

Hoewel dergelijke incidenten tijdens trainingen niet ongebruikelijk zijn, zal bondscoach Louis van Gaal waarschijnlijk willen ingrijpen om de harmonie binnen de selectie te bewaren. Bergwijn en Van de Ven zullen naar verwachting hun geschil bijleggen en zich richten op de komende interlandverplichtingen met het Nederlands elftal.