×
Home Livescore

Orkun Kökçü: "Portugal dé favoriet voor EK-winst"

Orkun Kökçü:
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 22 juni 2024 23:32 uur

Orkun Kökçü, de getalenteerde middenvelder van Benfica, heeft zijn bewondering uitgesproken voor het nationale voetbalteam van Portugal, dat de tegenstander van Turkije zal zijn tijdens de tweede groepswedstrijd op het EK. Kökçü, die zelf van Turkse afkomst is, beschouwt de Portugezen als de absolute favorieten voor de eindoverwinning van het Europees Kampioenschap.

De jonge spelmaker benadrukte de kwaliteiten en ervaring van het Portugese team, met spelers als Cristiano Ronaldo en Bruno Fernandes die een grote impact kunnen hebben op het verloop van de wedstrijd. Kökçü erkende dat het een zware taak zal zijn voor Turkije om tegen zo'n sterke tegenstander te spelen, maar hij is vastbesloten om alles te geven en te strijden voor een positief resultaat.

Ondanks de lof voor Portugal, gelooft Kökçü in de kracht van het Turkse team en is hij ervan overtuigd dat zij in staat zijn om een verrassing te veroorzaken. Met spelers als Burak Yılmaz en Hakan Çalhanoğlu in de gelederen, heeft Turkije ook genoeg kwaliteit om het de Portugezen lastig te maken. De wedstrijd belooft dan ook een boeiend en intens duel te worden tussen twee sterke voetballanden die strijden om de overwinning op het EK.