×
Home Nieuws Livescore

Fabregas: "Van Persie na Messi beste aanvaller ooit"

Fabregas:
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 22 juni 2024 20:24 uur

Voormalig topvoetballer Cesc Fabregas heeft lovende woorden gesproken over zijn voormalige teamgenoot Robin van Persie. Fabregas, die in het verleden samen met Van Persie speelde bij zowel Arsenal als FC Barcelona, noemde de Nederlandse aanvaller zelfs de op één na beste speler waarmee hij ooit op het veld heeft gestaan, naast niemand minder dan Lionel Messi.

Fabregas, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en inzicht op het veld, prees Van Persie om zijn exceptionele kwaliteiten als aanvaller. De Spaanse middenvelder benadrukte dat Van Persie niet alleen een uitstekende voetballer was, maar ook een inspirerende teamgenoot die het beste in zijn medespelers naar boven wist te halen.

De complimenten van Fabregas aan het adres van Van Persie tonen aan hoe hoog de voormalige Arsenal en Manchester United spits wordt gewaardeerd in de voetbalwereld. Met zijn doelgerichtheid, technische vaardigheden en intelligentie op het veld wist Van Persie niet alleen zijn teamgenoten te imponeren, maar ook zijn tegenstanders keer op keer te verrassen.