Home Nieuws Livescore

Blunder van Akaydin verdubbelt voorsprong Portugal tegen Turkije

Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 22 juni 2024 19:16 uur

In een opmerkelijke wending tijdens de wedstrijd tussen Turkije en Portugal heeft de Turkse centrale verdediger Samet Akaydin een enorme blunder begaan die resulteerde in een verdubbeling van de voorsprong voor Portugal. De dertigjarige Akaydin leek een simpele terugspeelbal richting zijn doelman te willen geven, maar zijn pass was compleet misplaatst en belandde in de voeten van een Portugese speler. Dit gaf Portugal de kans om genadeloos toe te slaan en de score naar 0-2 te tillen, waardoor de Turken met een zware achterstand de rust ingaan.

De blunder van Akaydin zal ongetwijfeld voor veel commotie zorgen binnen het Turkse team, dat nu voor een moeilijke taak staat om de achterstand in de tweede helft goed te maken. De verdediger zal zichzelf ongetwijfeld vervloeken voor deze cruciale fout die het momentum van de wedstrijd volledig in het voordeel van Portugal heeft doen kantelen.

Met nog een hele helft te spelen zullen de Turken alles op alles moeten zetten om terug te vechten en te proberen de schade te beperken. De druk ligt nu volledig bij hen om te laten zien dat ze mentaal sterk genoeg zijn om deze tegenslag te boven te komen en alsnog een resultaat te behalen tegen een sterk Portugees team dat momenteel in de driver's seat zit.