×
Home Nieuws Livescore

Paris Saint-Germain toont interesse in Feyenoord-verdediger Geertruida

Paris Saint-Germain toont interesse in Feyenoord-verdediger Geertruida
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 22 juni 2024 17:40 uur

Het Franse voetbalteam Paris Saint-Germain heeft zijn zinnen gezet op de talentvolle verdediger Lutsharel Geertruida, zo blijkt uit een recent rapport van het gerenommeerde L'Équipe. De club, die bekend staat als een van de grootmachten in de voetbalwereld, heeft naar verluidt al een lucratief contractvoorstel gedaan aan de Feyenoord-speler. Echter, PSG houdt ook andere verdedigers nauwlettend in de gaten als mogelijke versterking voor het team.

Geertruida, die momenteel indruk maakt in de Eredivisie met zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om ook aanvallend bij te dragen, heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa. Paris Saint-Germain ziet in de jonge Nederlander een potentiële aanwinst die de defensie van het team kan versterken en de concurrentie kan aangaan op het hoogste niveau.

Hoewel PSG al een contractaanbieding heeft gedaan aan Geertruida, is de club nog steeds bezig met het evalueren van andere opties op de transfermarkt. De Parijse grootmacht is vastbesloten om zijn selectie te versterken en streeft ernaar om de beste spelers aan te trekken om zo hun ambities voor nationale en internationale successen waar te maken. De komende periode zal duidelijkheid brengen over de toekomst van Geertruida en of hij daadwerkelijk de overstap zal maken naar Paris Saint-Germain.