×
Home Nieuws Livescore

Memphis Depay teleurgesteld in eigen spel tegen Frankrijk.

Memphis Depay teleurgesteld in eigen spel tegen Frankrijk.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 22 juni 2024 16:40 uur

Nederlands voetbalicoon Memphis Depay heeft openlijk toegegeven dat zijn prestaties tijdens de recente wedstrijd tussen het Nederlands elftal en Frankrijk beneden peil waren. De aanvaller erkent dat hij moeite had met de solide Franse verdediging en dat hij naar zijn mening te weinig bruikbare passes ontving van zijn medespelers. Depay, die als spits voor Oranje opereerde, werd na 79 minuten vervangen door Wout Weghorst.

De teleurstelling over zijn eigen optreden was duidelijk voelbaar bij Memphis Depay, die normaal gesproken bekend staat om zijn creativiteit en doelpunten. Tegen de sterke Franse verdediging leek de aanvaller echter niet zijn gebruikelijke vorm te kunnen vinden. Zijn wissel in de 79e minuut markeerde een moeilijke avond voor de spits, die hoopt op betere prestaties in de toekomstige wedstrijden.

Ondanks de tegenvallende vertoning tegen Frankrijk blijft Memphis Depay vastberaden om zijn spel te verbeteren en zijn team te helpen bij het behalen van succes. De aanvaller is vastbesloten om zijn vorm terug te vinden en zijn stempel te drukken op de komende wedstrijden van het Nederlands elftal. Met zijn talent en vastberadenheid zal Depay ongetwijfeld streven naar een sterke comeback en zijn fans weer laten juichen.