×
Home Livescore

Rooney onder de indruk van Depay's mentaliteit en uitstraling

Rooney onder de indruk van Depay's mentaliteit en uitstraling
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 22 juni 2024 16:32 uur

Voormalig Manchester United-icoon Wayne Rooney heeft onlangs zijn herinneringen opgehaald aan de periode waarin hij samen met Memphis Depay speelde bij de Engelse club. Rooney, die destijds de aanvoerder was van The Red Devils, prijst de indrukwekkende mentaliteit van de Nederlandse sterspeler. Echter, Rooney kon niet om het feit heen dat Depay ook bekend stond om zijn opvallende persoonlijkheid binnen en buiten het veld.

In zijn terugblik benadrukt Rooney de bewondering die hij had voor de gedrevenheid en vastberadenheid van Memphis Depay. De voormalige Engelse international was onder de indruk van de manier waarop Depay zichzelf uitdaagde en altijd streefde naar verbetering. Deze eigenschappen maakten Depay volgens Rooney tot een opvallende en inspirerende speler om mee samen te spelen.

Echter, naast zijn bewondering voor Depay's mentaliteit, kon Rooney niet ontkennen dat de flamboyante stijl van de Oranje-international ook voor de nodige opschudding zorgde. Met zijn opvallende kledingkeuzes en uitgesproken persoonlijkheid viel Depay niet alleen binnen de lijnen, maar ook daarbuiten op. Rooney reflecteert op de unieke mix van talent en excentriciteit die Memphis Depay tot een unieke figuur in het voetbal maakt.