×
Home Nieuws Livescore

Michael Olise maakt miljoenentransfer naar Bayern München compleet

Michael Olise maakt miljoenentransfer naar Bayern München compleet
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 22 juni 2024 15:48 uur

Het is officieel: Michael Olise maakt de overstap naar Bayern München. De Duitse grootmacht heeft met Crystal Palace overeenstemming bereikt over de transfer van de Franse aanvaller. Voor een bedrag van maar liefst zestig miljoen euro zal Olise zijn voetbalavontuur voortzetten in de Bundesliga.

De 20-jarige Olise wordt gezien als een van de grootste talenten in het hedendaagse voetbal en heeft indruk gemaakt met zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid. Bayern München ziet in hem een waardevolle toevoeging aan het team en heeft daarom besloten om de portemonnee te trekken om hem naar de Allianz Arena te halen.

Voor Crystal Palace betekent de transfer van Olise een flinke financiële injectie. De Engelse club zal de opbrengst van de transfer kunnen investeren in versterkingen voor het team. Olise zelf kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur in Duitsland en is vastbesloten om zijn talent verder te ontwikkelen bij de regerend landskampioen van Duitsland.

Met de komst van Michael Olise hoopt Bayern München de concurrentie in zowel de Bundesliga als in Europa verder te kunnen aangaan. De fans van de club zijn dan ook enthousiast over de nieuwe aanwinst en kijken reikhalzend uit naar zijn debuut in het rood-witte shirt van de club.