×
Home Nieuws Livescore

Analisten eensgezind: Griezmann toont klasse ondanks matige prestatie

Analisten eensgezind: Griezmann toont klasse ondanks matige prestatie
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 22 juni 2024 11:40 uur

Voetbalanalisten Kenneth Perez en Hans Kraay Jr. zijn unaniem in hun lof voor de Franse sterspeler Antoine Griezmann. Ondanks dat de aanvaller tijdens de wedstrijd tegen Nederland niet zijn beste spel liet zien, waren Perez en Kraay het erover eens dat Griezmann een voetballer van buitengewone klasse is. Zelfs op een mindere dag wist de Franse international zijn uitzonderlijke kwaliteiten te tonen, zo concludeerden de deskundigen.

Tijdens het duel met Nederland kon Griezmann niet zijn stempel drukken zoals gewoonlijk, maar volgens Perez en Kraay waren er momenten waarop zijn klasse duidelijk naar voren kwam. De Franse aanvaller, die bekend staat om zijn doelgerichtheid en technische vaardigheden, liet zien waarom hij tot de absolute top van het internationale voetbal behoort, ondanks de moeilijkheden die hij tegen Oranje ondervond.

Perez en Kraay prezen Griezmann om zijn vermogen om zelfs op mindere dagen van toegevoegde waarde te zijn voor zijn team. De Franse sterspeler, die zijn carrière heeft opgebouwd op basis van consistente prestaties en beslissende momenten, bewees opnieuw dat hij een speler is die het verschil kan maken, zelfs als het niet allemaal van een leien dakje gaat.