×
Home Nieuws Livescore

Gimenez teleurstellend in eerste helft tegen PSV: 'Hij kwam niet echt vooruit'

Gimenez teleurstellend in eerste helft tegen PSV: 'Hij kwam niet echt vooruit'
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 4 augustus 2023 21:36 uur

Gimenez teleurstellend in eerste helft tegen PSV: 'Hij kon niet echt doorbreken'

Na de eerste helft in De Kuip hebben ESPN-analisten Mario Been en Kenneth Perez een gelijkopgaande wedstrijd gezien tussen Feyenoord en PSV. Beide teams gaven elkaar weinig toe, maar volgens Perez had Santiago Gimenez wel wat meer kunnen laten zien.

Tijdens de rustanalyse van ESPN gaf Perez zijn mening: "Ik vind het gelijk opgaan. Feyenoord begon het beste, zat goed in de wedstrijd en zette veel druk, waardoor PSV moeite had om eruit te komen. Maar gaandeweg vond PSV wel de oplossing, hield de bal beter bij zich en kon daardoor meer kansen creëren."

Opvallend was dat PSV in de eerste helft 62 procent balbezit had. Been analyseert: "Dat is het verschil in het spel. Feyenoord heeft de kansen, terwijl PSV te weinig creëert."

Tot slot richt Perez zijn aandacht op Gimenez. De Mexicaanse spits, die onlangs zijn contract bij Feyenoord verlengde, kon volgens Perez meer gevaar stichten. "Gimenez valt me vandaag een beetje tegen. Hij had een paar keer de mogelijkheid om diep te gaan, maar hij kon niet echt doorbreken. Ook zijn beslissingen waren niet altijd even goed. Maar dat kan gebeuren, we zijn pas aan het begin van het seizoen."