×
Home Nieuws Livescore

AS Roma wil Yankuba Minteh van Newcastle United overnemen.

AS Roma wil Yankuba Minteh van Newcastle United overnemen.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 22 juni 2024 08:24 uur

AS Roma heeft zijn oog laten vallen op de talentvolle buitenspeler Yankuba Minteh. De speler, momenteel onder contract bij Newcastle United, heeft afgelopen seizoen indruk gemaakt tijdens zijn huurperiode bij Feyenoord. De Italiaanse club toont serieuze interesse in de 22-jarige Gambiaanse voetballer, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden.

Minteh heeft laten zien dat hij zich moeiteloos kan aanpassen aan het niveau van de Eredivisie en heeft daarmee de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs. AS Roma lijkt nu de eerste te zijn die concrete stappen onderneemt om de buitenspeler aan te trekken voor het komende seizoen. De club ziet in Minteh een waardevolle toevoeging aan hun team en is vastbesloten om hem naar de Serie A te halen.

Newcastle United zal naar verwachting openstaan voor een eventuele transfer van Minteh, gezien zijn succesvolle uitleenbeurt aan Feyenoord en de interesse van clubs als AS Roma. De Engelse club zal waarschijnlijk een aanzienlijke transfersom vragen voor de jonge speler, die nog steeds in ontwikkeling is maar al veel potentieel laat zien. Het is nu aan AS Roma om te onderhandelen en te bepalen of zij bereid zijn te voldoen aan de eisen van Newcastle United om Minteh binnen te halen.

De transfergeruchten rond Yankuba Minteh zullen de komende weken ongetwijfeld toenemen, aangezien AS Roma serieus werk lijkt te maken van de aanwerving van de buitenspeler. Voetbalfans zullen met spanning afwachten hoe deze mogelijke transfer zich zal ontwikkelen en of Minteh zijn veelbelovende carrière zal voortzetten in de Serie A.