×
Home Nieuws Livescore

Schouten ziet verbeterpunten voor Oranje na gelijkspel

Schouten ziet verbeterpunten voor Oranje na gelijkspel
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 22 juni 2024 07:56 uur

Na het teleurstellende 0-0 gelijkspel tegen Frankrijk, heeft Jerdy Schouten aangegeven dat er nog genoeg ruimte is voor verbetering bij het Nederlands elftal. De middenvelder van PSV is kritisch op het vertoonde spel, maar blijft desondanks optimistisch over de toekomst van Oranje. Schouten benadrukt dat het nationale team een belangrijke taak heeft en dat er hard gewerkt moet worden om de gewenste resultaten te behalen.

Tijdens de wedstrijd tegen Frankrijk zag Schouten verschillende aspecten waarop het Nederlands elftal zich kan verbeteren. De middenvelder is van mening dat er meer scherpte en efficiëntie in het spel gebracht moet worden om tot succes te komen. Ondanks de kritiek blijft Schouten geloven in de potentie van het team en is vastberaden om samen met zijn medespelers te werken aan een betere prestatie in de toekomst.

Met het oog op de komende wedstrijden en toernooien, voelt Schouten de druk toenemen. Hij erkent dat het Nederlands elftal een verantwoordelijkheid heeft naar de fans en het land om te presteren op het hoogste niveau. Schouten is vastbesloten om zijn steentje bij te dragen en is ervan overtuigd dat met hard werk en toewijding Oranje successen kan behalen en de harten van de supporters kan veroveren.