×
Home Nieuws Livescore

Jadon Sancho onthult schokkende waarheid over Ten Hag na United's verlies tegen Arsenal!

Jadon Sancho onthult schokkende waarheid over Ten Hag na United's verlies tegen Arsenal!
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 3 september 2023 22:08 uur

Volgens bronnen heeft Jadon Sancho gereageerd op uitspraken van Erik ten Hag die hij als 'volledig onwaar' bestempelt. Na de nederlaag van Manchester United tegen Arsenal, verklaarde de Nederlandse manager dat Sancho niet was opgenomen in de selectie vanwege zijn trainingsprestaties. Sancho is het hier echter niet mee eens en heeft zijn ongenoegen geuit op social media.

In een opvallend bericht op zijn account begint Sancho met de woorden: 'Gelieve niet alles te geloven wat je leest'. Hij benadrukt dat hij niet toestaat dat er leugens worden verspreid en dat hij zichzelf goed heeft laten zien tijdens de trainingen. Hij hint echter ook op andere factoren die een rol spelen in deze kwestie, waar hij verder niet op in wil gaan. Sancho voelt zich al lange tijd de zondebok en vindt dit niet eerlijk.

Sancho geeft aan dat hij niets liever wil dan met een glimlach op zijn gezicht voetballen en zijn bijdrage leveren aan het team. Hij heeft respect voor de beslissingen van de coaches en is dankbaar om met fantastische spelers te spelen. Elke week is een uitdaging voor hem en hij zal blijven vechten voor de club, ongeacht de omstandigheden.

Het is niet de eerste keer dat Ten Hag Sancho (tijdelijk) buiten de selectie heeft gelaten. Wat de gevolgen zullen zijn van het opvallende bericht van de aanvaller, moet nog blijken.