×
Home Nieuws Livescore

Michael Olise verkiest Bayern boven Chelsea en Newcastle United.

Michael Olise verkiest Bayern boven Chelsea en Newcastle United.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 21 juni 2024 21:32 uur

Het lijkt erop dat de Franse sensatie Michael Olise zijn oog heeft laten vallen op een mogelijke overstap naar Bayern München, zo meldt The Athletic. De geruchtenmolen draait op volle toeren nu de talentvolle buitenspeler op het punt staat om Chelsea en Newcastle United te slim af te zijn in de strijd om zijn handtekening.

Met zijn indrukwekkende spel en creativiteit heeft Olise de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa. Bayern München, de Duitse Rekordmeister, lijkt nu de leiding te nemen in de race om de handtekening van de veelbelovende speler. De Beierse club staat bekend om hun vermogen om jong talent te ontwikkelen en Olise zou daar perfect in passen.

Chelsea en Newcastle United, die ook geïnteresseerd waren in de diensten van de 19-jarige Fransman, zullen nu moeten vechten om hun concurrentiepositie te behouden. Olise's wens om naar Bayern München te verhuizen kan een grote verschuiving teweegbrengen in de transfermarkt en de dynamiek van de Premier League en de Bundesliga beïnvloeden.

De komende dagen zullen cruciaal zijn in de transfersoap rond Michael Olise, aangezien de onderhandelingen naar verwachting zullen intensiveren. Fans van Bayern München, Chelsea en Newcastle United zullen met ingehouden adem wachten om te zien waar de getalenteerde buitenspeler zijn toekomst zal voortzetten.