×
Home Nieuws Livescore

RB Leipzig geeft niet op: Xavi Simons blijft optie

RB Leipzig geeft niet op: Xavi Simons blijft optie
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 21 juni 2024 19:16 uur

Rouven Schröder, de technisch directeur van RB Leipzig, blijft vastberaden in zijn streven om Xavi Simons naar de club te halen. Ondanks eerdere obstakels en concurrentie van andere clubs, gelooft Schröder sterk in de mogelijkheid dat de talentvolle Oranje-international volgend seizoen in het shirt van Die Roten Bullen zal spelen.

Schröder heeft laten doorschemeren dat de onderhandelingen met Xavi Simons en zijn management in een vergevorderd stadium zijn. De Duitse club ziet in de jonge middenvelder een waardevolle toevoeging aan het team en is vastbesloten om hem binnen te halen. Met zijn technische vaardigheden en potentieel heeft Simons de aandacht getrokken van verschillende topclubs, maar RB Leipzig lijkt vastbesloten om de strijd te winnen.

De fans van RB Leipzig kunnen zich mogelijk verheugen op de komst van Xavi Simons, aangezien de technisch directeur optimistisch is over de afloop van de transfer. De club heeft al enkele versterkingen aangetrokken voor het nieuwe seizoen en de toevoeging van Simons zou een belangrijke stap zijn in het streven naar succes. Het is nu afwachten of de onderhandelingen tot een positief resultaat zullen leiden en of Xavi Simons daadwerkelijk zijn talent zal laten zien in het shirt van RB Leipzig.