×
Home Nieuws Livescore

Kenneth Taylor looft Ajax's voorbereiding als 'nieuw begin'

Kenneth Taylor looft Ajax's voorbereiding als 'nieuw begin'
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 21 juni 2024 18:48 uur

Jonge talentvolle middenvelder Kenneth Taylor is vol lof over de aanpak van Ajax tijdens de eerste voorbereidingsdagen. In een interview met de clubmedia heeft Taylor zijn tevredenheid geuit over de manier waarop de club de trainingen heeft aangepakt. De 19-jarige speler beschrijft de start onder de nieuwe coach Francesco Farioli als een frisse start, vol nieuwe mogelijkheden en uitdagingen.

Taylor, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht, is enthousiast over de nieuwe energie die Farioli met zich meebrengt. De middenvelder ziet de verandering van coach als een kans om zich verder te ontwikkelen en zijn spel naar een hoger niveau te tillen. Met zijn positieve instelling en gedrevenheid hoopt Taylor een belangrijke rol te spelen in het team van Ajax in het komende seizoen.

De jonge speler benadrukt het belang van een goede voorbereiding en teamwork om succes te behalen in het voetbal. Taylor is vastbesloten om samen met zijn teamgenoten hard te werken en te streven naar topprestaties. Met de steun van de fans en de begeleiding van de coaching staff, kijkt Kenneth Taylor vol vertrouwen uit naar wat het nieuwe seizoen voor Ajax in petto heeft.