×
Home Nieuws Livescore

Mbappé bankzitter tegen Oranje volgens L'Équipe.

Mbappé bankzitter tegen Oranje volgens L'Équipe.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 21 juni 2024 16:24 uur

Volgens het gerenommeerde Franse sportblad L'Équipe zal Kylian Mbappé vrijdagavond niet starten in de basisopstelling van het Franse nationale elftal tegen Nederland. De razendsnelle aanvaller zal naar verluidt plaatsnemen op de reservebank tijdens de wedstrijd. Dit nieuws komt als een verrassing voor vele fans en voetbalkenners, aangezien Mbappé bekend staat als een van de meest talentvolle en invloedrijke spelers ter wereld.

De beslissing om Mbappé op de bank te laten beginnen kan verschillende redenen hebben. Wellicht heeft de bondscoach van Frankrijk, Didier Deschamps, ervoor gekozen om de jonge ster te sparen of om tactische redenen een andere opstelling te hanteren. Hoe dan ook, het belooft een interessante wedstrijd te worden waarbij de afwezigheid van Mbappé ongetwijfeld een impact zal hebben op het spel van Les Bleus.

De 22-jarige Mbappé, die momenteel uitkomt voor Paris Saint-Germain, staat bekend om zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid. Zijn afwezigheid in de basisopstelling zal dan ook een gemis zijn voor het Franse team. Desondanks beschikt Frankrijk over een breed scala aan talentvolle spelers die de afwezigheid van Mbappé kunnen opvangen en alsnog een sterke prestatie kunnen neerzetten tegen Oranje. Voetbalfans zullen ongetwijfeld gespannen uitkijken naar hoe deze wedstrijd zich zal ontvouwen zonder de aanwezigheid van de spraakmakende Mbappé.