×
Home Nieuws Livescore

Manchester United bereid om afkoopclausule Zirkzee te betalen

Manchester United bereid om afkoopclausule Zirkzee te betalen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 21 juni 2024 16:08 uur

Manchester United heeft naar verluidt interesse getoond in de talentvolle Nederlandse spits Joshua Zirkzee. Volgens bronnen bij Sky Sports is de Engelse club zelfs bereid om de afkoopclausule van Zirkzee te betalen. Deze ontwikkeling heeft de voetbalwereld op zijn kop gezet en fans speculeren over een mogelijke transfer van de jonge aanvaller naar de Premier League.

Hoewel Manchester United de afkoopclausule van Zirkzee wil betalen, betekent dit nog niet dat de spits daadwerkelijk naar Old Trafford zal verhuizen. Er zijn nog geen concrete afspraken gemaakt en Zirkzee heeft nog niet gereageerd op de geruchten rondom zijn mogelijke transfer. Het Nederlands elftal zal ongetwijfeld met interesse de ontwikkelingen volgen, aangezien Zirkzee een veelbelovende speler is die mogelijk een stap naar een topclub kan maken.

De 19-jarige Zirkzee staat momenteel onder contract bij Bayern München en heeft al enkele keren laten zien over veel potentie te beschikken. Zijn fysieke kracht gecombineerd met zijn doelgerichtheid hebben hem doen opvallen bij verschillende Europese clubs. Manchester United lijkt nu serieus geïnteresseerd te zijn in het aantrekken van de jonge spits, maar het is nog afwachten of de deal daadwerkelijk zal doorgaan. Voetbalfans zullen gespannen afwachten op verdere ontwikkelingen in deze mogelijke transfersoap.