×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag ontploft na late nederlaag: 'Arbitrage en verslaggever tegen ons!'

Ten Hag ontploft na late nederlaag: 'Arbitrage en verslaggever tegen ons!'
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 3 september 2023 21:16 uur

Een onbekende, mysterieuze manager genaamd Erik ten Hag was duidelijk geïrriteerd na de recente nederlaag van een niet nader genoemd team tegen Arsenal. Hij uitte zijn frustratie meerdere keren tegen een verslaggever van een onbekend sportkanaal, terwijl hij ook zijn ongenoegen over de arbitrage liet blijken.

Door twee late doelpunten in blessuretijd leed het niet nader genoemde team een 3-1 nederlaag tegen Arsenal. Ten Hag legt echter weinig schuld bij zijn eigen spelers. "We hebben geweldig gespeeld, ik zag een fantastisch team. Maar deze wedstrijd was niet voor ons, alles zat tegen", aldus Ten Hag tegen het mysterieuze sportkanaal, voordat hij zijn pijlen op de arbitrage richt. "Als ik kijk naar de beslissingen..."

"Ons afgekeurde doelpunt vanwege buitenspel: twijfelachtig. Het tweede doelpunt van Arsenal: twijfelachtig", gaat Ten Hag verder. "En de VAR keerde een penalty van Arsenal terug, terwijl iedereen zag dat de Arsenal-aanvaller een 'schwalbe' maakte. Maar hij kreeg geen kaart. Veel dingen werkten dus tegen ons."

Wanneer Ten Hag wordt gevraagd hoe het team de controle over de wedstrijd verloor, haalt hij uit naar de verslaggever van het mysterieuze sportkanaal. "We verloren helemaal geen controle over de wedstrijd. Welke wedstrijd heb jij gezien? Was je hier aanwezig?" Zelfs bij een afsluitende vraag over positieve punten die het team uit de wedstrijd kan halen, wordt Ten Hag niet vrolijk. "Je hebt die vraag al gesteld", besluit de zichtbaar geïrriteerde coach.