×
Home Nieuws Livescore

Piet de Visser haalt uit naar José Mourinho

Piet de Visser haalt uit naar José Mourinho
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 21 juni 2024 13:32 uur

Voormalig topscout Piet de Visser heeft onthuld dat hij in het verleden flink heeft uitgehaald naar José Mourinho, destijds manager van Chelsea. De Visser bekritiseerde Mourinho vanwege zijn beslissing om Kevin De Bruyne te laten gaan, wat volgens hem te makkelijk gebeurde. Deze kwestie zorgde voor de nodige ergernis bij De Visser, die vond dat De Bruyne meer kansen verdiende bij de club.

De Visser, die bekend staat om zijn scherpe analyses en uitgesproken mening, heeft nu openlijk gesproken over zijn onvrede met Mourinho's handelswijze. De Belgische sterspeler De Bruyne vertrok destijds naar Wolfsburg en groeide daar uit tot een van de beste middenvelders ter wereld, voordat hij later bij Manchester City belandde en daar zijn stempel drukte.

De uitspraken van De Visser werpen een nieuw licht op de relatie tussen Mourinho en De Bruyne, en tonen aan dat zelfs ervaren scouts en voetbalanalisten soms van mening verschillen met topmanagers over de ontwikkeling en potentie van spelers. Het is een herinnering aan de complexiteit en subjectiviteit van talentherkenning en -ontwikkeling in de voetbalwereld, waar meningen en beslissingen vaak ver uiteen kunnen liggen.