×
Home Nieuws Livescore

FC Groningen wint strijd om Etienne Vaessen van Persepolis.

FC Groningen wint strijd om Etienne Vaessen van Persepolis.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 21 juni 2024 13:16 uur

FC Groningen heeft met succes de strijd om Etienne Vaessen gewonnen, zo meldt het Algemeen Dagblad. De 28-jarige doelman stond in de belangstelling van Persepolis FC, maar de promovendus uit Nederland heeft uiteindelijk aan het langste eind getrokken. Vaessen, die bekend staat om zijn uitstekende reflexen en leiderschap op het veld, zal naar verwachting een waardevolle toevoeging zijn aan het team van FC Groningen.

De transfer van Vaessen naar FC Groningen komt op een cruciaal moment voor de club, aangezien ze zich voorbereiden op een nieuw seizoen vol uitdagingen en kansen. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan de doelman een belangrijke rol spelen in het streven van de club naar succes en het behalen van hun doelen.

De keuze van Vaessen om voor FC Groningen te tekenen, ondanks de interesse van Persepolis FC, toont aan dat hij gelooft in het potentieel van de club en de uitdagingen die voor hen liggen. Zijn komst zal ongetwijfeld de concurrentie binnen het team vergroten en de algehele kwaliteit van de selectie versterken. FC Groningen kijkt dan ook vol vertrouwen uit naar de samenwerking met hun nieuwe aanwinst en de impact die hij zal hebben op het team.