×
Home Nieuws Livescore

Ünüvar en Baas strijden voor Ajax doorbraak na verhuur

Ünüvar en Baas strijden voor Ajax doorbraak na verhuur
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 21 juni 2024 13:08 uur

Twee jonge talenten van Ajax, Naci Ünüvar en Youri Baas, staan te popelen om komend seizoen hun kans te grijpen bij de Amsterdamse club. Ünüvar, een creatieve aanvallende middenvelder, en Baas, een veelbelovende linksback, keerden terug naar Ajax na een succesvolle verhuurperiode bij respectievelijk FC Twente en NEC.

Ünüvar en Baas hebben afgelopen seizoen laten zien wat ze in huis hebben en zijn vastberaden om zich te bewijzen in het rood-witte shirt van Ajax. Met hun ervaring bij andere clubs in de Eredivisie hebben ze waardevolle speeltijd en ontwikkeling opgedaan, wat hen nu sterker en klaar maakt voor de uitdagingen die voor hen liggen in de Johan Cruijff ArenA.

De concurrentie bij Ajax is hevig, maar Ünüvar en Baas zijn vastbesloten om te strijden voor een plek in het eerste elftal. De technische staf van de club heeft vertrouwen in de potentie van deze jonge talenten en ziet in hen de toekomst van Ajax. Met hun talent, drive en toewijding zullen Ünüvar en Baas er alles aan doen om zich te bewijzen en een belangrijke rol te spelen in het succes van de club in het komende seizoen.