×
Home Nieuws Livescore

Lazio wil Calvin Stengs, maar aast ook op Greenwood

Lazio wil Calvin Stengs, maar aast ook op Greenwood
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 21 juni 2024 12:48 uur

Het Italiaanse Lazio heeft zijn oog laten vallen op de talentvolle Feyenoord-spelmaker Calvin Stengs. De Romeinen zijn vastberaden om de handtekening van de Nederlandse voetballer binnen te halen, maar staan ook in gesprek met het Engelse Manchester United. Volgens berichten van Il Messaggero heeft Lazio echter ook interesse getoond in de jonge aanvaller Mason Greenwood.

Calvin Stengs, die momenteel bij Feyenoord speelt, heeft indruk gemaakt met zijn creativiteit en technische vaardigheden op het veld. Zijn mogelijke overstap naar Lazio zou een grote stap kunnen zijn in zijn carrière, aangezien de Italiaanse club bekend staat om zijn passie voor aanvallend voetbal en talentontwikkeling.

Aan de andere kant heeft Manchester United met Mason Greenwood een opkomend talent in huis. De Engelse club staat bekend om het koesteren van jonge spelers en Greenwood is daar geen uitzondering op. De interesse van Lazio in Greenwood zou kunnen leiden tot een spannende strijd om zijn handtekening tussen de twee clubs.

Het is nog onduidelijk hoe de onderhandelingen zullen verlopen en welke club uiteindelijk de voorkeur zal krijgen van zowel Calvin Stengs als Mason Greenwood. Voetbalfans zullen ongetwijfeld met spanning uitkijken naar de ontwikkelingen rondom deze potentiële transfers en de impact die deze spelers kunnen hebben op hun nieuwe clubs.